Konferens

Konferenshotell precis vid havet

Naturskön miljö

Fiskebäckskil är lugnt, vackert och avkopplande, och en idealisk plats för konferenser och möten. Kombinera med något av våra paketerbjudande och ni får en upplevelse utöver det vanliga.

Söker du efter ett konferenshotell i Västsverige, Bohuslän där du vill lägga din konferens?  I så fall är ni  hjärtligt välkommen till oss på Slipens Hotell i Fiskebäckskil.

Fiskebäckskil erbjuder underbara omgivningar, alltid med havet tätt inpå. Använd gärna vår bastuflotte med jacuzzi som ligger förankrad längst ut på bryggan bara några steg från hotellet. Ett annat tips är whiskyprovning 1,5 timma i vår bar som huserar Sveriges största whiskysamling.

De bästa besluten fattas när man inte måste tänka på något annat

Att vår krog har stort fisk- och skaldjursfokus är en självklarhet. Restaurangen ligger ju precis vid havet. Vi vill vara moderna men med rötterna i det klassiskt, franska köket och framförallt i våra egna rötter av bohuslänsk husmanskost. Vi använder gärna matlagningstekniker från andra kök och kulturer som den japanska tempurafriteringen eller citrusmarinering av fisk likt ceviche från Peru, men vi använder våra egna råvaror från regionen.

Kontakta oss. Vi skräddarsyr din vistelse hos oss.

Vår bästa tid är nu!

Det är verkligen vackert i Bohuslän året om!
Klicka gärna här och läs mer om konferenser i Bohuslän under höst och vinter

Konferensförfrågan

Konferensförfrågan

  • Antal rum
  • Antal rum
  • För antal personer
  • Kontaktuppgifter

  • Uppge gärna organisationsnummer och fakturaadress samt ev övriga upplysningar och önskemål om aktivitet.

Integritetspolicy

Läs gärna mer om vår integritetspolicy här.

Avbokning

Uteblir ni utan avbeställning eller avbeställer senare än 14 dagar innan ankomst debiteras ni 50 % i avbokningsavgift. Avbokar ni 7 dagar innan ankomst eller senare, debiteras 100% i avbokningsavgift. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Till Brygghuset