Konferens

Konferenshotell precis vid havet

Naturskön miljö

Fiskebäckskil är lugnt, vackert och avkopplande, och en idealisk plats för konferenser och möten. Kombinera med något av våra paketerbjudande och ni får en upplevelse utöver det vanliga.

Söker du efter ett konferenshotell i Västsverige, Bohuslän där du vill lägga din konferens?  I så fall är ni hjärtligt välkommen till oss på Slipens Hotell i Fiskebäckskil.

Fiskebäckskil erbjuder underbara omgivningar, alltid med havet tätt inpå. Använd gärna vår bastuflotte med jacuzzi som ligger förankrad längst ut på bryggan bara några steg från hotellet. Ett annat tips är whiskyprovning 1,5 timma i vår bar som huserar Sveriges största whiskysamling.

1 Juni 2022 kommer vår nybyggda hotellanläggning på Skaftö Golfhotell stå klar. Där kommer det finnas möjlighet att under konferens säsongen att boka paket då vi kommer ha en byggnad som går att nyttja för detta ändamålet. Så kontakta oss på Skaftö Golfhotell om ni önskar mer information gällande detta.

De bästa besluten fattas när man inte måste tänka på något annat

Att vår krog Brygghuset har stort fisk- och skaldjursfokus är för oss en självklarhet då restaurangen ligger precis vid havet. Vi vill vara moderna men med rötterna i det klassiska, franska köket och framförallt i våra egna rötter av bohuslänsk husmanskost. Vi använder gärna matlagningstekniker från andra kök och kulturer som den japanska tempurafriteringen eller citrusmarinering av fisk likt ceviche från Peru, men vi använder våra egna råvaror från regionen.

Kontakta oss. Vi skräddarsyr din vistelse hos oss.

Vår bästa tid är nu!

Det är verkligen vackert i Bohuslän året om!
Klicka gärna här och läs mer om konferenser i Bohuslän under höst och vinter

https://www.youtube.com/watch?v=qzVgK3oQCRY&feature=youtu.be

Konferensförfrågan

Konferensförfrågan

  • Antal rum
  • Antal rum
  • För antal personer
  • Kontaktuppgifter

  • Uppge gärna organisationsnummer och fakturaadress samt ev övriga upplysningar och önskemål om aktivitet.

Integritetspolicy

Läs gärna mer om vår integritetspolicy här.

Avbokning

Uteblir ni utan avbeställning eller avbeställer senare än 14 dagar innan ankomst debiteras ni 50 % i avbokningsavgift. Avbokar ni 7 dagar innan ankomst eller senare, debiteras 100% i avbokningsavgift. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Till Brygghuset