Tweed Hotell Skaftö – Med både kust & natur som granne

Hos oss på Tweed Hotell Skaftö bor ni i personliga rum som är en hyllning till profiler & legender inom golfens historia. Varje rum är sin egen upplevelse då inget rum är sig likt i färgval & material. Våra rum må vara inspirerade av golfens historia & stil men även den som inte är golf intresserad blir inspirerad och uppskattar miljöerna vi har skapat.

Hotellet

Vi har 5 dubbelrum som är belägna på andra våningen i Skaftö Gk’s klubbhus. Mer info om våra rum hittar ni här. I Klubbhuset hittar man även Skaftö Golfrestaurang på entré våningen och är man shoppingsugen så finns golf shopen på bottenplan. 

1 Juni 2022 öppnade vi upp vår nya hotelldel som ligger ett stenkast från Klubbhuset. Här finns 16 dubbelrum samt en härlig stor samlingslokal med fullutrustat kök, härliga lounge utemöbler, putting green och en härlig grillhörna för den som vill laga eget och njuta av en skön middag på innergården.

Det finns ett visst antal lånecyklar som vi erbjuder till våra gäster om man önskar att ge sig ut på en utflykt att upptäcka Skaftö på egen hand.

Hållbarhetsklivet

Vi på Tweed hotell Skaftö ställer oss bakom Hållbarhetsklivet, och det är fyra grundprinciper vi tar ställning för och arbetar i riktning emot. Här visar vi några exempel vad vi gör för att följa principerna.

  • Så lite onödig miljöpåverkan som möjligt
  • Bra för både boende och besökare
  • Fler besökare när och där det inte är fullt
  • Fler jobb och jobb som går att leva på

Här kan du läsa mer om vad vi gör för hållbarhetsklivet