Mat

Äta vid tee eller havet-oavsett fantastiskt!

Skaftö Golfkrog & Brygghuset

Skaftö Golfkrog

Skaftö Golfkrog är belägen precis i anslutning till vårt hotell.

Ta med vänner, familj, golfare eller icke golfare för att mysa i vår härliga miljö. Vi serverar god och vällagad mat, enklare rätter och smörgåsar. Ät, drick och koppla av samtidigt som du njuter av solen på vår terrass!

Golfkrogen serverar härliga luncher alla dagar i veckan mellan 11:30 – 16:00 och under sommarsäsongen har restaurangen även öppet mellan 16-20 alla dagar med en Pubmeny

Läs mer på skaftogolfkrog.se

 

Restaurang Brygghuset

Restaurang Brygghuset är beläget ca. 15 minuters promenad från hotellet, 2 minuter med bil eller ca 7 minuter med cykel.

Att krogen har stort fisk- och skaldjursfokus är en självklarhet då Restaurangen ligger precis vid havet, nere i gästhamnen vid Lyckans Slip. En restaurang bland saltdoften, tångdoften, havet och vågorna. Vi erbjuder lunchmeny och kvällsmeny. Brygghuset är även utnämnda till årets Whiskykrog 2013 och 2017. Med menyer av moderna inslag men med rötterna kvar i det klassiskt, franska köket och framförallt rötter av bohuslänsk husmanskost. Förutom en familjär och trevlig Restaurang finns även en fantastisk whiskybar med en enorm samling och unik inredning.

Vill ni läsa mer gå in på brygghusetkrog.se

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Till Brygghuset