Våra rum

Varje rum har sin egen historia

Klubbhuset – 5 dubbelrum

På andra våningen i Skaftö GK’s klubbhus hittar ni fem härliga dubbelrum där varje rum är en personlig hyllning till en historisk profil inom golfens historia. Storleken på dessa rum varierar mellan 16-26 kvm och våra rum är utrustade med fritt wifi, TV & AC. Hos oss sover ni i underbara King Size sängar tillverkade av Carpe Diem. I badrummen finns tillgång till hårtork, dusch samt handtvål från Rituals samt Fairtrade märkta schampo, balsam & body lotion produkter. De flesta av våra rum har en härlig balkong mot norr eller söder. Två av rummen i klubbhuset har bäddsoffa samt att det finns möjlighet till extra säng om så önskar i andra rum.

I hotellkorridoren finns det strykjärn, strykbräda samt kaffe/te maskin

Nya hotellet – 16 dubbelrum

Vårt nyöppnade hotellområde och även här är varje rum uppkallat efter en historisk spelare eller profil från golfens historia. Vi gillar känslan av att inget rum är sig likt så givetvis fortsätter vi på spåret att varje rum är sin egna upplevelse. Här inreder vi med tyger & material som ger en varm, lyxig och ombonad känsla så varje rum är en egen upplevelse. Man sover gott i handgjorda sängar av Aya of Sweden. Här finns en härlig innergård med grillområde, loungemöbler, putting green och massvis med sittgrupper där man kan njuta och bara ha skönt häng. Varje rum har en egen entré altan med en liten sittgrupp. 

För mer bilder kan ni följa oss på facebook & instagram under @skaftogolfhotell

Obs! Rummet på bilden är ett exempel på hur ett rum hos oss kan se ut

Nya hotellet – ”Stugan”

Under vecka 27-32 sommaren 2022 kommer vi att göra om vår hotelldel med sedum tak till boende stuga. Stugan är ca 90 kvm med ett fullutrustat kök, badrum, egen terrass och rymmer bäddar upp till 5 personer. Man har givetvis tillgång till grillområdet och alla faciliteter som finns på innergården. Vår stuga passar alldeles utmärkt för er som vill bo med familjen samlad eller kanske är ni ett kompisgäng?

Kontakta oss på 0721-57 75 57 eller kontakt@skaftogolfhotell.se för priser, bokning & mer information.

Vi kommer löpande uppdatera med mer information om det nya hotellet! Är ni nyfikna och vill se bilder under byggnationen kan ni följa oss på facebook & instagram under @skaftogolfhotell

Brygghuset Krog

En restaurang bland saltdoften, tångdoften havet och vågorna

Till Brygghuset